Vi är otroligt nöjda med badrummet som ni installerade i våras. Vi uppskattade särskilt er noggrannhet och alla bra förslag på förbättringar på designen, som gjorde att slutresultatet blev så bra. Och så hårt ni jobbade för att badrummet skulle bli klart i tid - tack så mycket!

Beverley Johansson

Vi vill verkligen framföra hur nöjda vi alltid är med Eukra. Vår kontakt med Vladimir och hans personal är alltid professionell. De är tillmötesgående med våra önskningar och kommer även med egna förslag att välja mellan som komplement och ofta bättre lösningar än vi någonsin tänkt på. Vi har alltid varit nöjda med arbetet de utfört, de många gånger vi anlitat Eukra. Alltid ett välgjort och gediget arbete!
Vi kan lämna våra varmaste rekommendationer att anlita Eukra!

Anna Berggren

Eukras personal är mycket noggranna och arbetar hårt. De har nu renoverat en lägenhet och delar av två hus för oss, och vi är mycket nöjda med arbetet och resultatet. Vi kommer utan tvekan att engagera Eukra igen när vi ska ha arbeten utförda på våra hus. När vår granne såg resultatet hos oss engagerade han omedelbart Eukra för sin renovering.

Lars Johansson