OM OSS

Företaget EUKRA skapar bostäder för er att trivas i, och vårt mål är att uppfylla era drömmar. Vårt team skapar bostäder för familjer, och tar hänsyn till varje familjemedlems individuella önskemål. Vi håller en hög standard och ser till att endast använda oss av material från pålitliga leverantörer för att garantera en hög nivå på materialen vi använder. EUKRA genomför renoveringsarbeten på gamla byggnader, stugor, lägenheter och kontor såväl som professionella nybyggen. Vi förverkligar era drömmar.

Våra meriter

Vårt mångåriga arbete innefattar:

0
år av framgångsrika arbetsinsatser i Sverige
0
renoverings- och ombyggnadsprojekt
0
nybyggen

FÖRETAGETS HISTORIA

Företaget EUKRA grundades 2002 av den begåvade hantverkaren Volodymyr Andrushko. Till en början arbetade han med att bygga eldstäder, och han dekorerade dem på ett kreativt sätt med hjälp av stenar och stenplattor. Senare kom hans intresse för inomhusrenovering att väckas, detta efter att ha bemästrat den konsten som målare, murare, plattsättare och inredare. Volodymyr har alltid sett sig själv som en konstnär, och varje hem han arbetar med är inte bara präglat av högkvalitativt arbete, utan också av lättsamhet och ärlighet. Tack vare sina rikliga erfarenheter och visioner kunde han med nöje ge sina kunder råd om t.ex. olika färgscheman och material.

Uppriktighet och professionalism ledde Volodymyr snart till en allt större tillströmning av kunder, och han övervägde ett partnerskap. “Vad kan vara bättre för familjefriden än att arbeta tillsammans för goda resultat?” tänkte Volodymyr. Kort därefter anslöt sig hans son Iurii till företaget. Med en dubbel hängivenhet fortsatte de två männen att bygga sig ett gott rykte som specialister inom sitt arbete.

År 2015 bestämde de sig för att rikta sitt fokus mot renovering av fastigheter. Under de två senaste åren har familjeföretaget färdigställt tre hem färdiga för inflyttning. Framgången vilar på familjens grundpelare, hustrun och modern Oksana, som stöttar, inspirerar, marknadsför och utvecklar detta starka familjeföretag.

Riktiga män besitter en viss rastlöshet, och strävar alltid framåt, vilket är varför EUKRA år 2017 med framgång började utveckla helt nya byggnader. Med sina kunskaper inom området har Volodymyr Andrushko anställt kvalificerade proffs inom byggarbete och reparation, samt skrivit kontrakt med licensierade leverantörer och tillverkare.

När familjens överhuvud fick frågan om hemligheten bakom sin framgång, svarade Volodymyr: “Harmoni och tillit inom familjen, och ett enda mål - att vara hjälpsamma och uppnå kundernas förväntningar, ställa tillit till kunderna och att lita på våra partners, det har lagt grunden för våra prestationer.”

HUR VI ARBETAR

Fyll i kontaktformuläret nedan, eller ring oss på 073-754 67 02

Vi kommer att stämma träff för att se över era önskemål och komma med förslag på hur vi kan hjälpa er

Byggarbete och renovering/ombyggnad

Ni har nu ett tryggt hus - dags för inflyttningsfest!