RENOVERINGAR / OMBYGGNATIONER

EURKA-teamet står till er tjänst. Vi utvecklar personligt utformade designlösningar utifrån just era behov och preferenser. Vi använder oss av uteslutande högkvalitativa material i våra projekt. Ni kan vara trygga med att våra specialister håller svensk standard, har ett gott öga för detaljer samt levererar goda resultat enligt utsatta tider. Genom att välja vårt företag kan ni känna er säkra på att vi kommer att göra vårt yttersta för att uppnå ert drömboende. Vårt mål är att överträffa era förväntningar!

VÅRA PROJEKT

HUR VI ARBETAR

Fyll i kontaktformuläret nedan, eller ring oss på 073-754 67 02

Vi kommer att stämma träff för att se över era önskemål och komma med förslag på hur vi kan hjälpa er

Byggarbete och renovering/ombyggnad

Ni har nu ett tryggt hus - dags för inflyttningsfest!

Våra meriter

Vårt mångåriga arbete innefattar:

0
år av framgångsrika arbetsinsatser i Sverige
0
renoverings- och ombyggnadsprojekt
0
nybyggen

VARFÖR NI SKA VÄLJA OSS

Erfarenhet

Tack vare vår stora erfarenhet är vårt företag redo att färdigställa byggnadsarbeten av alla svårighetsgrader, oavsett väder och årstid.

Professionalism

Ni får ett team av proffs med tio års erfarenhet, som har visat sig pålitliga arbetstagare inom byggbranschen.

Individuell approach

Vi skapar ett unikt husprojekt för er, och vi tar hänsyn till alla era önskemål och preferenser. Detta resulterar i ett bekvämt boende för alla medlemmar i er familj.

Modernitet

Ni kommer att få ert drömprojekt klart tack vare våra moderna verktyg, högkvalitativa material och den stora erfarenheten i vårt team.

Kvalitet

Ni kan känna er trygga i att våra projekt utkommer med gott resultat. Ert hus eller er lägenhet kommer att bli en varm och trygg plats. I våra byggen använder vi oss uteslutande av material från pålitliga leverantörer.